Specialist Bedrijven binnendienst

VACATURE

Guijt verzekeringen b.v. is één van dé grotere onafhankelijke intermediair bedrijven van Nederland o.g.v. hypotheken, verzekeringen, pensioenen, makelaardij en regiobank. Guijt is voornamelijk regionaal werkzaam in het gebied om en tussen Arnhem en Nijmegen en bedient circa 25.000 relaties zowel particulier als zakelijk. Schadeverzekeringen en collectieve inkomensverzekeringen worden voornamelijk in de volmachten van Guijt Assuradeuren b.v. gesloten. Guijt heeft momenteel 70 medewerkers die allen hun steentje bijdragen aan deze vooruitstrevende organisatie.

Voor ons intermediaire bedrijf Guijt Verzekeringen bv te Gendt zijn wij op zoek naar een:

Specialist Bedrijven binnendienst (M/V, fulltime)

en jij dé ‘spin in het web’ die onze relaties wil ontzorgen op het gebied van schadeverzekeringen? Die aan de zijde van de ondernemer staat, buiten de kaders denkt en die het bovendien leuk vindt nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening... Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van haar huidige team zoekt Guijt per direct een Specialist Bedrijven binnendienst voor haar zakelijke team. In deze functie ben jij dé adviseur die zelfstandig op zoek gaat naar nieuwe relaties en bestaande relaties adviseert en begeleidt. Jij staat voor hoogwaardig advies, waarbij de relatie centraal staat. Je beschikt over enige ervaring en hebt affiniteit met schaderisico’s, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, bijbehorende wet- en regelgeving en relevante ontwikkelingen.

Plaats binnen de organisatie

Je bent verantwoording verschuldigd aan de Teamleider Verzekeringen en maakt onderdeel uit van het Bedrijventeam bestaande uit circa 25 enthousiaste teamleden variërend van de Teamleider Verzekeringen tot de Specialisten Bedrijven binnen- en buitendienst en schadebehandelaars.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • enige ervaring in een soortgelijke functie bij een verzekeringstussenpersoon en/of verzekeraar;
  • in het bezit van de beroepskwalificatie of bereid tot het behalen van: Wft Adviseur Schade Zakelijk;
  • ondernemende, klantgerichte , flexibele en commerciële instelling;
  • enthousiaste persoonlijkheid met team- en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • woonachtig in het knooppunt Arnhem – Nijmegen is een pré.

Wij bieden: een uitdagende functie met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Er is ruimte voor initiatief en er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele organisatie met enthousiaste collega’s. Ben jij onze nieuwe Specialist Bedrijven? Stuur dan nú jouw cv en een korte motivatie per email (werkenbijguijt@guijt.nl).

Vragen over de functie! Neem gerust contact op met Mariëlle Blom (HR) 0481-427720 of per email werkenbijguijt@guijt.nl

© 2021 Guijt