Over ons

Guijt: Je kennis van zaken

Guijt assuradeuren BV is dé verzekeringsspecialist van zakelijk Zuidoost-Nederland. Vanuit ons kantoor in Gendt staan wij ondernemers met raad en daad terzijde.

Daarvoor hanteren we een werkwijze in 3 stappen:

  1. Gratis risico-inventarisatie. Sommige risico’s moet je als bedrijf verzekeren, andere kun je misschien beter op een andere manier afdekken. Als onafhankelijk adviseur hebben wij er geen belang bij om onnodige verzekeringen te ‘verkopen’. Daardoor kunnen we uw situatie objectief beoordelen.
  2. Vrijblijvend advies op maat. We vergelijken de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars. En helpen u bij het samenstellen van een verzekeringspakket dat het beste bij uw onderneming past.
  3. Keuze abonnementsvorm. Keuze provisie of abonnementsvorm. Wij leveren onze dienstverlening op basis van provisie of op basis van een serviceabonnement.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Als gevolmachtigd intermediair hebben wij namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

En over korte lijnen gesproken: als ondernemer hebt u bij Guijt verzekeringen BV 
één vast aanspreekpunt. Waar nodig kan hij of zij andere deskundigen voor u inschakelen, binnen of buiten onze eigen organisatie.

Tot slot zijn wij niet alleen op het gebied van verzekeringen betrokken bij onze klanten. Met veel ondernemers sparren we ook in bredere zin over hun bedrijfsvoering. Bovendien hebben we een groot netwerk van collega-ondernemers, dat we graag met u delen.

Onze slogan zegt het al. Guijt: je kennis van zaken.

Guijt is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

 

Wij staan graag voor u klaar

© 2021 Guijt