Verzekeringen voor de zorg

Guijt: Je kennis van zaken

Ondernemers in de zorg hebben te maken met specifieke vraagstukken ten aanzien van het verzekeren van risico’s. Dat vraagt om verzekeringsadvies op maat, op basis van een gedegen risico-analyse.

Guijt verzorgt al jaren de verzekeringen voor verschillende zorginstellingen, woonzorgvormen en zorgverleners. Daardoor weten we als geen ander welke specifieke risico’s er spelen, en hoe deze het beste kunnen worden afgedekt.

Voor een aantal deelbranches binnen de zorg hebben we bovendien een collectief aanbod voor de meest benodigde verzekeringsdekkingen ontwikkeld. Hiermee voorkomen we hiaten en kunnen we een ruime dekking bieden tegen scherpe tarieven.

Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen wij een aanpak op maat hanteren. Op basis van een risico-inventarisatie kijken we welke verzekeringen u nodig hebt. We vergelijken de polissen van verschillende verzekeraars. En daaruit stellen we een verzekeringspakket samen dat perfect aansluit op uw specifieke situatie.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste verzekeringen voor de zorg:

  • (Beroeps)aansprakelijkheidsverzekering
  • Exploitatiekostenverzekering
  • Verzuimverzekering (inclusief arbodienst)

Top 3 redenen waarom woonvormen voor Guijt kiezen:

  • Persoonlijk advies door vaste contactpersonen
  • Lage premies door collectiviteitskorting
  • Vlotte afhandeling schadegevallen

Onze specialisten

Guido van der Horst

Verzekeringsadviseur Zorg

Guido werkt al tien jaar bij Guijt. De laatste jaren heeft hij zich volledig toegelegd op verzekeringen voor de zorg en de groothandel. Hij ziet ernaar uit om u en uw organisatie te leren kennen.
Neem contact op

Jeannetta Pinta

Specialist binnendienst

Als zorgspecialist op onze binnendienst behartigt Jeannetta uw belangen vooral vanuit ons kantoor. Maar als de situatie daarom vraagt, gaat ze graag met Guido mee om u persoonlijk te woord te staan. Neem contact op

Roel Kamps

Specialist binnendienst

Als zorgspecialist op onze binnendienst behartigt Roel uw belangen vooral vanuit ons kantoor. Maar als de situatie daarom vraagt, gaat hij graag met Guido mee om u persoonlijk te woord te staan. Neem contact op

Meer weten? Download de brochure of maak een afspraak

Brochure: verzekeringen voor de zorg (pdf)

Brochure downloaden

Persoonlijk advies van een Guijt adviseur

Afspraak maken

‘Niet alles verzekeren, maar risico’s beheersbaar maken’

“Verzekeringsmaatschappijen zien ons als een riskante doelgroep. Dus het is niet zo makkelijk om alles verzekerd te krijgen. Samen met Guijt hebben we goed gekeken welke risico’s we echt moeten verzekeren en wat we kunnen doen om andere risico’s beter beheersbaar te maken. Dat is echt maatwerk.”
© 2021 Guijt