Verzekeringen voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening

Guijt: Je kennis van zaken

De ene ondernemer is de andere niet. En zeker binnen de zakelijke dienstverlening is de variatie groot. Je hebt ICT-bedrijven en accountants, maar ook reclamemakers, architecten, adviseurs… Bovendien opereert de een als ZZP’er, de ander als MKB-ondernemer. Door deze diversiteit aan branches en bedrijfsvormen, verschillen ook de specifieke risico’s per ondernemer.

Als onafhankelijk adviseur hanteren wij een aanpak op maat. Eerst stellen we een risico-inventarisatie op voor uw specifieke situatie. Vervolgens bekijken we welke risico’s u het beste kunt verzekeren, en welke risico’s u beter op een andere manier kunt afdekken.

Vaak blijft het overigens niet bij het bespreken van uw verzekeringszaken alleen. Zo sparren we met veel ondernemers ook in bredere zin over hun bedrijfsvoering.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening:

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering / bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Cyber- en datariskverzekering
  • Dienstverlenerspakket

Top 3 redenen waarom zakelijke dienstverleners voor Guijt kiezen:

  • Lagere premielast door advies op maat
  • Vlotte afhandeling schadegevallen
  • Specialist in beroepsaansprakelijkheid

Onze specialisten

Arnold Stoelinga

Verzekeringsadviseur zakelijke dienstverlening

Als specialist in zakelijke dienstverlening is Arnold aanspreekpunt en adviseur van talloze MKB-ondernemers. Hij gaat ver voor een pakket op maat. Zijn motto: ‘hoe specifieker de risico’s, hoe leuker de uitdaging’. Neem contact op

René Spanbroek

Specialist binnendienst

Met 30 jaar ervaring bij verschillende financiële instellingen kan hij u alles vertellen over verzekeringen en aansprakelijkheid. Met name de beroepsaansprakelijkheid kent geen geheimen voor René. Neem contact op

Schadeteam Zakelijk

Geen minuut te verliezen? Bijvoorbeeld in het geval van brand of diefstal? Dan komen Gerton, Dennis en Mart van het schadeteam in actie. Zij zorgen ervoor dat alle benodigde maatregelen meteen worden genomen. Neem contact op

Meer weten? Download de brochure of maak een afspraak

Brochure: dienstverlenerspakket (pdf)

Brochure downloaden

Persoonlijk advies van een Guijt adviseur

Afspraak maken

'Geen leverancier, maar business partner'

“Guijt beheert voor ons sinds lange tijd op een professionele wijze de verzekeringsportefeuille. Hierbij staan zij voor onze belangen en doen wat goed is voor Absolute Advocaten. Guijt is voor ons geen leverancier maar een business partner.”  Ernst Jolink,  Absolute Advocaten.

© 2021 Guijt