Verzekeringen voor horecabedrijven

Guijt: Je kennis van zaken

In de horeca is de werkdruk hoog, terwijl de winstgevendheid al jaren onder druk staat. Dus als het om verzekeringen gaat zijn twee dingen belangrijk voor horeca-ondernemers. Dat bedrijfsrisico’s op een voordelige manier zijn afgedekt. En dat het afhandelen van eventuele schadegevallen niet ten koste gaat van de productiviteit.

Daarom kiezen steeds meer horecabedrijven voor Guijt. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u namelijk een aanpak op maat aanbieden.

Eerst stellen we een risico-inventarisatie op voor uw specifieke situatie. Vervolgens bekijken we welke risico’s u het beste kunt verzekeren, en welke risico’s u beter op een andere manier kunt afdekken. Dat levert vaak een forse kostenbesparing op.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Ook het SBS6-programma Bruisend Horeca deed onlangs een beroep op onze expertise. Bekijk hieronder het filmpje waarin onze specialist Arno Daals uitleg geeft over verzekeringen voor de horeca.

Belangrijkste verzekeringen voor de horeca:

  • Inventaris-/zakenverzekering
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering

Top 3 redenen waarom horeca-ondernemers voor Guijt kiezen:

  • Lagere premielast door advies op maat
  • Ook buiten kantooruren bereikbaar
  • Vlotte afhandeling schadegevallen

Onze specialisten


Arno Daals

Verzekeringsadviseur Horeca

Arno wordt bij Guijt ook wel ‘Mister Horeca’ genoemd. Hij behartigt de belangen van meer dan honderd horecabedrijven en dat doet hij al jaren met enorm veel plezier. Neem contact op

Renzo van Duren

Specialist binnendienst

Renzo heeft zelf in de horeca gewerkt. Hij begrijpt dat horeca-ondernemers niet graag met verzekeringen bezig zijn, maar het gewoon goed geregeld willen hebben.
Neem contact op

Schadeteam Zakelijk

En als er een keer iets gebeurt? Dan komen Mart, Gerton en Dennis van het schadeteam in actie. Samen zorgen zij ervoor dat alles vlot wordt afgehandeld en u snel weer aan uw eigen werk toekomt: het runnen van uw zaak. Neem contact op

Meer weten? Download de brochure of maak een afspraak

Brochure: horecapakket (pdf)

Brochure downloaden

Persoonlijk advies van een Guijt adviseur

Afspraak maken

'Opruimen en weer door'

"Gaat er een dienblad met glazen om, dan is het: opruimen en weer door. Dat vindt iedereen normaal. Maar bij grote schadegevallen werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Als je bij Guijt verzekerd bent wel tenminste.”

© 2021 Guijt