Verzekeringen voor de detailhandel

Guijt: Je kennis van zaken

De marges in de detailhandel staan de laatste jaren behoorlijk onder druk. Dus stellen veel winkeliers zich de vraag: zijn er nog posten waarop ik kan besparen? Wij denken dat ondernemers in de detailhandel op verzekeringsgebied nog behoorlijk wat winst kunnen behalen.

Verzekeringsmaatschappijen bieden namelijk vaak standaard verzekeringspakketten aan voor de detailhandel. Die pakketten bevatten alleen de eigen producten van deze verzekeraars, terwijl die misschien lang niet altijd de beste of voordeligste in hun soort zijn. Sommige verzekeringen hebt u misschien helemaal niet eens nodig in uw situatie.

Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen wij een aanpak op maat hanteren. Op basis van een vrijblijvende risico-inventarisatie kijken we welke verzekeringen u nodig hebt. We vergelijken de polissen van verschillende verzekeraars. En daaruit stellen we een verzekeringspakket samen dat perfect aansluit op uw specifieke situatie.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars. Zodat u direct weer verder kan.

Belangrijkste verzekeringen voor de detailhandel:

  • Inventaris- en zakenverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Geldverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Top 3 redenen waarom retailers voor Guijt kiezen:

  • Lagere premielast door advies op maat
  • Vlotte afhandeling schadegevallen
  • Vaste contactpersoon

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met de Bedrijvendesk:
Theo van Vorselen
René Rijnbergen
Heleen van den Hoofdakker
Walter Rasing
Andre Milder (adviseur)

0481-427729

Vrijblijvende offerte

voor 1 of meer verzekeringen

Offerte aanvragen

Gratis risico-inventarisatie

voor uw situatie

Direct aanvragen

Persoonlijk advies

van een Guijt adviseur

Afspraak maken

'Verzekeringen zijn een kostenpost... totdat je ze nodig hebt'

“Een verzekering is op de eerste plaats een kostenpost. Totdat je ‘m een keer nodig hebt. Dan is het belangrijkste dat je uit de brand geholpen wordt. Daarom zit ik bij Guijt. Die denken mee over manieren om de premie laag te houden. Maar ze komen ook over de brug als er een keer iets gebeurt.”
© 2021 Guijt