Verzekeringen voor automotive

Guijt: Je kennis van zaken

Voor de meeste bedrijven in de automotive geldt dat het werkkapitaal zich in en om het pand bevindt. Dus is het zaak om dat werkkapitaal goed te verzekeren.

Daarnaast lopen garagehouders en autodealers nog enkele andere branchespecifieke risico’s. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als u schade rijdt met de auto van een klant?

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij een aanpak op maat hanteren. Eerst stellen we een risico-inventarisatie op voor uw specifieke situatie. Vervolgens bekijken we hoe u deze risico’s het beste kunt afdekken.

Moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste verzekeringen voor de automotive:

  • Garageverzekering
  • Inventaris-/zakenverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering

Top 3 redenen waarom autobedrijven voor Guijt kiezen:

  • Onafhankelijk advies
  • Vlotte afhandeling schadegevallen
  • Ook buiten kantooruren bereikbaar

Onze specialisten


Arno Daals

Verzekeringsadviseur Horeca

Arno is kind aan huis bij de autodealers en garagebedrijven in de regio. Ook ’s avonds en in het weekend neemt hij met plezier de telefoon voor u op. Neem contact op

Renzo van Duren

Specialist binnendienst

Renzo is voor de automotive het aanspreekpunt op de binnendienst. Hij begrijpt dat ondernemers niet graag met verzekeringen bezig zijn, maar het gewoon goed geregeld willen hebben.
Neem contact op

Schadeteam Zakelijk

En als er een keer iets gebeurt? Dan komen Mart, Gerton en Dennis van het schadeteam in actie. Samen zorgen zij ervoor dat alles vlot wordt afgehandeld en u snel weer aan uw eigen werk toekomt: het runnen van uw zaak. Neem contact op

Meer weten? Download de brochure of maak een afspraak

Brochure: garageverzekering (pdf)

Brochure downloaden

Persoonlijk advies van een Guijt adviseur

Afspraak maken

‘Geen zin in getouwtrek’

“We hebben hier meer dan 100 auto’s staan. Als daar iets mee gebeurt, dan hebben we geen zin om met de verzekeraar te gaan touwtrekken over details. Dan moeten we gewoon weer snel aan de gang kunnen.”

© 2021 Guijt