VvE-pakket voor bewoners

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Als u lid bent van een VvE, dan moet u sommige verzekeringen nog wel individueel afsluiten, zoals de aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Met het Guijt Appartementenpakket hebt u het allemaal in één keer goed geregeld.

Het Guijt Appartementenpakket behoort kwalitatief gezien tot de beste verzekeringspakketten in de markt en sluit naadloos aan op het Guijt VvE-pakket. Door grootschalige inkoop kunnen we dit pakket bovendien aanbieden tegen een zeer scherpe premie. In het overgrote deel van de offerteaanvragen is er een premiebesparing van meer dan 25% per jaar te behalen.

Maar nog belangrijker: in het geval van schade is het erg praktisch als zowel de gezamenlijke als de individuele VvE-verzekeringen bij één onafhankelijke partij zijn ondergebracht. Zo krijgen het VvE-bestuur en de bewoners een vaste schadecoach van Guijt toegewezen.

Ook kunt u gebruik maken van de diensten van ACI Schadeherstel. Binnen 60 minuten na een schademelding hebt u contact met ACI, dat direct de noodzakelijke maatregelen neemt en lokale dienstverleners inschakelt. In geval van een calamiteit (bijvoorbeeld een grote brand of stormschade) staat een ervaren medewerker van Guijt u meteen ter plekke bij met raad en daad.


Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van VvE-verzekeringen:

  • Wat gezamenlijk en wat individueel verzekeren?
  • Heb ik een scherpe premie?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Appartementenpakket

vergelijken en afsluiten

Offerte

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

‘Individuele woningverbeteringen netjes meeverzekerd’

“Als VvE-bestuur wil je het goed regelen voor alle bewoners. De opstalverzekering is daarbij onze primaire verantwoordelijkheid. Bij Guijt is dat allemaal prima in orde. Als iemand bijvoorbeeld een nieuwe keuken laat installeren of een luxe badkamer, dan is dat in ons pakket ook netjes meeverzekerd.’

© 2021 Guijt