Kostbaarhedenverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Sieraden, kunstwerken, maar ook dure muziekinstrumenten, apparatuur en andere kostbaarheden. Door de meeste verzekeringen worden ze niet volledig vergoed in geval van diefstal of schade. Met een kostbaarhedenverzekering kunt u dit risico afdekken.

Bij sommige verzekeringsmaatschappijen is het mogelijk kostbaarheden toe te voegen aan de bestaande inboedelverzekering. Bij andere maatschappijen is het verstandiger om uw kostbaarheden apart te verzekeren. Ook belangrijk om op te letten: is diefstal en schade buitenshuis wel gedekt?

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij makkelijk de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars vergelijken. En helpen wij u graag om de kostbaarhedenverzekering af te sluiten die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past. Al dan niet in combinatie met de juiste inboedelverzekering.

En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering:

  • Combineren met een inboedelverzekering of apart afsluiten?
  • Is diefstal en schade buitenshuis gedekt?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

0481-427777

Kostbaarhedenverzekering

vergelijken en afsluiten

prijsopgave

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Kostbare zaken voordelig verzekerd'

“De sieraden van mijn vrouw, de laptop van onze dochter, mijn nieuwe camera… Ongemerkt bleken we behoorlijk wat spullen te hebben die niet volledig werden gedekt door de inboedelverzekering. Guijt heeft ons geholpen bij de inventarisatie en goed geadviseerd hoe we onze kostbaarheden het voordeligste konden verzekeren.”

© 2021 Guijt