Doorlopende reisverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Gaat u gemiddeld minimaal één keer per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk al voordeliger dan een tijdelijke reisverzekering per vakantie. En natuurlijk is een doorlopende reisverzekering ook een stuk gemakkelijker.

Bij Guijt kunt u snel en eenvoudig de doorlopende reisverzekering afsluiten die het beste bij uw persoonlijke situatie en reisgedrag past. Wintersportdekking of juist niet? Alleen Europa of een complete werelddekking? Doordat u de verzekering zelf op maat kunt samenstellen, valt de premie verrassend voordelig uit.

Gaat u binnenkort al op vakantie? Bij ons kunt u uw reisverzekering zelfs nog afsluiten op de dag van vertrek. Zowel online als telefonisch is het binnen een paar minuten geregeld. En tussentijds aanpassen is ook zo gebeurd. 

En moet u een keer een beroep doen op uw reisverzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars. Prettige reis!

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering:

  • Welke dekking wilt u: wintersport, watersport, wereld, Europa…?
  • Kunt u uw verzekering makkelijk tussentijds aanpassen?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

Doorlopende reisverzekering

vergelijken en afsluiten

prijsopgave

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Nóg meer besparen'

“Zelf had ik al verschillende reisverzekeringen vergeleken. Dus eerlijk gezegd dacht ik dat ik de voordeligste wel had gevonden. Maar toen Guijt er nog even naar keek, bleek dat ik nóg meer kon besparen. En dan heb ik ook nog eens een persoonlijk aanspreekpunt, voor als ik een keer een beroep op m’n verzekering moet doen.”

© 2021 Guijt