Caravanverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

In tegenstelling tot een autoverzekering is een caravanverzekering niet verplicht. Toch sluiten veel caravanbezitters er wel eentje af. Want schade aan de caravan is natuurlijk nooit leuk. Maar het is al helemaal vervelend als daardoor de hele vakantie in het water valt.

Er zijn veel aanbieders van caravanverzekeringen. Maar de dekking is lang niet altijd gelijk. Is de stalling bijvoorbeeld wel meeverzekerd? En wat gebeurt er in geval van diefstal? Bij elke verzekeraar kan dit weer anders liggen. Daarom doen steeds meer mensen voor het afsluiten van hun caravanverzekering een beroep op intermediairs als Guijt.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij namelijk makkelijk de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars vergelijken. En helpen wij u graag om de voordeligste verzekering te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past.

En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars. De meeste gevallen kunnen we nog tijdens de vakantie oplossen.

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een caravanverzekering:

  • Welke waarde is verzekerd: nieuwwaarde of dagwaarde?
  • Inboedel van de caravan ook meeverzekeren?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

0481-427777

Caravanverzekering

vergelijken en afsluiten

prijsopgave

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Meteen gebeld, vakantie gered'

“Wij gaan elk jaar met de caravan naar het Gardameer en dan weet je dat het een keer kan gebeuren. Hagelschade. Maar ja, voor dat soort dingen heb je dus een verzekering. Meteen gebeld, snel geschakeld, vakantie gered. Alle formulieren, dat kon wel achteraf. Bij Guijt doen ze niet zo moeilijk.”

© 2021 Guijt