Camperverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Voor een camper of kampeerauto is een WA-verzekering verplicht, net als voor een normale auto. Maar behalve de wettelijke aansprakelijkheid, willen de meeste campereigenaren ook het voertuig zelf verzekeren. En de inboedel. Want het is natuurlijk wel een soort tweede huis.

Daardoor zijn er veel verschillende factoren van invloed op de hoogte van de premie. Nog meer dan bij een autoverzekering. En ook persoonlijke voorkeuren spelen een rol. Gaat u bijvoorbeeld wel eens lange periodes achtereen met de camper op pad? En wilt u ook hulp bij pech in het buitenland?

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars goed met elkaar vergelijken. En helpen wij u graag om de voordeligste camperverzekering te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past.

En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars. De meeste gevallen kunnen we nog tijdens de vakantie oplossen.

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een camperverzekering:

  • Is er een limiet aan gereden kilometers of verzekerde dagen?
  • Is de inboedel van de camper ook meeverzekerd?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

0481-427777

Camperverzekering

vergelijken en afsluiten

prijsopgave

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Wij laten onze vakantie niet verpesten'

“Als het even kan, zijn we ‘on the road’. De camper is echt ons tweede huis. En dan kan er wel eens wat gebeuren natuurlijk. We hebben nu één keer een gevalletje parkeerschade mogen meemaken en één keer een inbraak. Maar we hebben onze vakantie er niet door laten verpesten. Mede door het vlotte optreden van Guijt."

© 2021 Guijt