Autoverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Als er één verzekering is waarbij het loont om verschillende aanbieders goed te vergelijken, dan is het wel de autoverzekering. De kans dat u er ooit een beroep op moet doen is immers relatief hoog. En de premie is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen ten aanzien van de dekking.

Als u uw autoverzekering rechtstreeks afsluit bij de verzekeraar, dan hebt u weinig keus. Verzekeringsmaatschappijen bieden namelijk maar één product aan: hun eigen verzekering. Daarom doen steeds meer mensen voor het afsluiten van hun autoverzekering een beroep op intermediairs als Guijt.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij namelijk makkelijk de polissen en voorwaarden van verschillende verzekeraars vergelijken. En helpen wij u graag om precies die verzekering te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past.

En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een autoverzekering:

  • Welke factoren zijn van invloed op de premie?
  • Hoe wordt uw no-claimkorting opgebouwd?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

0481-427777

Autoverzekering

vergelijken en afsluiten

contact

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Tot de laatste cent vergoed'

“We hadden de nieuwe auto net 2 maanden en… jawel. Aanrijding. Geen gewonden gelukkig, wel flinke schade. Mijn eerste reactie was: Guijt bellen. Die hebben ons heel goed geholpen. Niet alleen met het papierwerk, maar ook met de reparatie. Ze verwezen ons meteen naar een herstelbedrijf waar ze afspraken mee hebben. En alles is tot de laatste cent vergoed.”

© 2021 Guijt