Aansprakelijkheidsverzekering

Voordelige premies en snelle afhandeling van schade. Net zo gemakkelijk. Wel zo vertrouwd.

Met een aansprakelijkheidsverzekering dekt u zich in tegen de financiële gevolgen van schade die u aan anderen toebrengt. Voor alledaagse dingen, zoals een vaas die u omstoot of een bal die uw zoontje door een raam trapt. Maar ook voor serieuze zaken met enorme financiële consequenties.

Iedereen komt vroeg of laat in een situatie terecht die leidt tot een beroep op de aansprakelijkheidsverzekering. Dus als er één verzekering is die u goed geregeld wilt hebben, dan is het deze wel. Bovendien merken we dat steeds meer mensen hun aansprakelijkheidsverzekering liever niet rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten, maar via een intermediair zoals Guijt.

Als adviseur kunnen wij namelijk makkelijk de polissen en voorwaarden van verschillende verzekeraars vergelijken. En helpen wij u graag om precies die verzekering te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past.

En moet u een keer een beroep doen op uw verzekering? Dan kunnen wij alles snel voor u afhandelen. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om schades zelfstandig af te wikkelen namens verschillende verzekeraars.

Belangrijkste aandachtspunten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering:

  • Is het hele gezin meeverzekerd?
  • Hoe zit het met schade veroorzaakt door huisdieren?
  • Wordt schade snel en goed afgehandeld?

Schade melden?

Wij helpen u graag verder

schade melden

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-218860

Kunnen we u helpen?

Neem gerust contact op met Guijt.

0481-427777

Aansprakelijkheidsverzekering

vergelijken en afsluiten

prijsopgave

Loop binnen bij Guijt

de koffie staat klaar

Adres en route

Direct een vraag stellen

aan een Guijt adviseur

onze adviseurs

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Geen problemen, geen gedoe'

“Een van de kinderen had de auto van de buurman beschadigd tijdens het spelen. Bij onze vorige verzekeraar bleek het een heel gedoe om de schade vergoed te krijgen. Toen kwam ik met Guijt in contact. Die hebben voor ons de oude verzekering opgezegd en een nieuwe afgesloten. Daar hebben we tot mijn schaamte ook al 2 keer gebruik van moeten maken, maar hé: we hebben jonge kinderen hè. Was geen enkel probleem. Het werd direct afgehandeld.”

© 2021 Guijt