Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

JongWijs-klanten krijgen ijstegoed

- 05-07-2018

 

Tijdens de zomermaanden krijgen nieuwe en bestaande klanten van RegioBank Guijt een gratis ijsje bij Wijs, ambachtelijk ijs*. Maak minimaal € 15,- over naar je bestaande of nieuwe JongWijs Spaarrekening, ga naar Guijt in Gendt om je tegoedbon voor een ijsje in ontvangst te nemen! Maximaal 1 tegoedbon per klant. Op = op!

*zie de voorwaarden onderaan deze pagina 

Kinderrekening JongWijs groeit mee met uw kind
Zit uw kind al (bijna) op de middelbare school? Dat is een mooie mijlpaal. Ook op het gebied van geld. Met JongWijs opent u een rekening voor uw kind zélf. Hiermee kan uw kind zelf betalen, met een eigen betaalpas.
JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Met JongWijs leert uw kind stap voor stap sparen en betalen. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Ook sturen we u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen we u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind.

Hoe werkt het?

JongWijs is inclusief betaalmogelijkheden, zoals een eigen betaalpas en online bankieren. Alles kan, niets hoeft. U bepaalt.

Jeugdpas
Met uw toestemming kan uw kind een Jeugdpas krijgen, met een weeklimiet. Opent uw kind JongWijs na zijn twaalfde verjaardag, dan krijgt hij een betaalpas met standaardlimieten. Als u die limieten te hoog vindt, dan kunt u dit aanpassen bij uw Zelfstandig Adviseur.

Online bankieren
Met de kinderrekening JongWijs leert uw kind ook online bankieren. Zo kunnen kinderen bij RegioBank vanaf hun achtste Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Natuurlijk alleen als u daar toestemming voor geeft. Tot hun twaalfde kunnen kinderen alleen geld overmaken tussen hun eigen rekeningen bij RegioBank. Ná hun twaalfde kunnen ze ook geld overmaken naar rekeningen van anderen. Zo leert uw kind stap voor stap sparen, betalen en online bankieren.

Spelenderwijs leren
Bij een JongWijs pakket krijgt uw kind elk jaar leerzame tips over geld van ons toegestuurd. Gewoon via de post. Natuurlijk begint dat heel simpel en groeien onze tips mee met de belevingswereld van uw kind. Ook ú krijgt bij deze kinderrekening jaarlijks handige tips van ons in uw brievenbus. Zo kunt u uw kind leren omgaan met geld. En voor al uw vragen staat uw Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt altijd klaar voor u en uw kind

Voorwaarden JongWijs – Ijsjes actie

  • Maak minimaal € 15,- over naar je bestaande of nieuwe JongWijs Spaarrekening 
  • De JongWijs – Ijsjes actie is geldig voor bestaande en nieuwe klanten van Guijt – Zelfstandig Adviseur van RegioBank
  • De tegoedbon voor het ijsje kan bij Guijt, Langstraat 1 in Gendt, worden opgehaald tijdens de openingstijden van kantoor.
  • Tegoedbon voor 1 ijsje is inwisselbaar bij Wijs, ambachtelijk ijs in Gendt
  • Deelname is voorbehouden aan klanten van Guijt –Zelfstandig Adviseur van RegioBank
  • Tot 1 oktober 2018 kan worden deelgenomen aan de ijsjes actie
  • De tegoedbonnen dienen voor 1 oktober 2018 worden ingeleverd bij Wijs, ambachtelijk ijs in Gendt
  • Maximaal 1 tegoedbon per persoon gedurende de looptijd van de actie
  • Het welkomstkado (powerbank) wordt alleen verstrekt bij het openen van een JongWijs rekening
  • OP = OP


« terug naar overzicht
© 2019 Guijt