Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Nieuwbouw Vleumingen West in Gendt

- 06-04-2020

 

18 april krijgt Gendt nieuwe ruimte!

Vanwege de coronacrisis houden wij geen bijeenkomst, maar gaan wij volledig online.

Eigen website Vleumingen West

Vanaf 26 maart is de speciale projectwebsite van deze unieke, groene locatie in de lucht. Hierop vind je naast de sfeerimpressies ook alvast een situatietekening met bouwnummers en woningtypen.
Lees verder.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan Vleumingen-West is door het college van de gemeente Lingewaard goedgekeurd. Vanaf donderdag 19 maart ligt het ontwerp bestemmingsplan ter inzage, het bestemmingsplan is op afspraak in te zien bij de gemeente of via deze link.

Speelse variatie in woningtypes

Hendriks Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt in de ruim opgezette nieuwe wijk met zijn landelijk karakter 58 gasloze nieuwbouwwoningen, in een eigentijdse architectuur met een vleugje nostalgie, geïnspireerd op het dorpse karakter van Gendt. De verkoop verloopt gefaseerd, lees verder.

Start Verkoop

Vanaf 18 april worden op de website de VON-prijzen bekend gemaakt en kun je je inschrijven op één of meerdere woningen. De brochure en andere verkoopstukken zijn vanaf die datum te downloaden. Tevens is het mogelijk dat de makelaar de brochure per post naar je verzendt of dat je deze persoonlijk bij de makelaar op kantoor komt ophalen. De overige verkoopstukken zijn lees verder.« terug naar overzicht
© 2020 Guijt