Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Ontvang een cadeaubon t.w.v. €25 met de Overstapservice

- 23-04-2019

 

Familiebedrijf Guijt laat al jaren zien dat actieve betrokkenheid in de eigen regio bijzonder waardevol is. Voor de nieuwe actie van Guijt, als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, wordt er samengewerkt met de Gendtse Winkeliers Vereniging en ……  u kunt ervan profiteren!

Bij het openen van een particuliere betaalrekening met Overstapservice bij Guijt, Zelfstandig Adviseur van RegioBank ontvangt u een cadeaubon t.w.v. € 25 als welkomstgeschenk, te besteden bij de aangesloten Gendtse winkels.

Wat houdt die Overstapservice nu precies in? Adviseur Miranda Hegeman legt uit: ‘Dat houdt in dat wij de overstap snel en vakkundig in orde maken. Men hoeft er zelf niets voor te doen. Overstappen van bank is zo geregeld. Uw inkomen wordt automatisch doorgestuurd naar de nieuwe rekening en de incasso’s worden een jaar lang automatisch afgeschreven van de nieuwe betaalrekening. Ook uit deze service blijkt weer dat klantvriendelijkheid en persoonlijke service bij Guijt hoog in het vaandel staan. Niet voor niets staat het kantoor van Guijt bekend als het Gendtse gebouw zonder drempels. Gewoon maar even binnenwandelen zonder afspraak, is aan de orde van de dag. ‘Logisch toch?

We bieden alle expertise onder één dak, dus voor het hele gezin kan men bij ons terecht en we zitten om de hoek!’ aldus Miranda. Met ‘alle expertise’ bedoelt zij alle kennis op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, erfrechtplanning, makelaardij en bankzaken.

Guijt werkt onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van persoonlijk advies op maat. De actie met de Gendtse Winkeliers Vereniging loopt tot 28 juni 2019. Twijfelt u nog? U bent van harte welkom om vrijblijvend meer informatie te vragen. We zien u graag aan de Langstraat 1 in Gendt. Bel 0481-427777 of vul het contactformulier in.

Ledenlijst Gendtse Winkeliers Vereniging

Actievoorwaarden betaalcampagne« terug naar overzicht
© 2019 Guijt