Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Hoofdsponspor Guijt verlengt sponsorcontract

- 24-09-2018

 

Wij zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat hoofdsponsor Guijt het sponsorcontract met 3 jaar heeft verlengd. Guijt is sinds 2015 hoofdsponsor van SC Valburg en bewijst dat het een betrouwbare partner is. 

Veel verenigingen, waaronder ook SC Valburg, hebben te maken met stijgende kosten en daardoor is het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarnaast zijn sponsoren steeds terughoudender geworden. Daarom is Henrie Janssen trots dat de unieke sponsorovereenkomst met Guijt is verlengd, die voordelen biedt voor zowel SC Valburg, haar leden en Guijt.

Naast een financiële bijdrage aan de vereniging, kunnen Valburgse bedrijven, leden en vrijwilligers van SC Valburg gebruik maken van een collectiviteitskorting bij het afsluiten van een verzekering. Ook wordt korting gegeven op advieskosten bij het afsluiten van een hypotheek, levens-, lijfrente- of pensioenverzekering en gelden aantrekkelijke tarieven bij de aan- en/of verkoop van uw woning.

Algemeen directeur Marco Guijt is zelf ook een voetballiefhebber, en heeft jaren bij De Bataven gespeeld: “SC Valburg is een gezellige, nette, kleine dorpsclub en heeft een goede naam in de regio. Aangezien we met Guijt ook continu  aan onze naamsbekendheid werken, denk ik dat dit een goede combinatie is. Ik ben dan ook zeer te spreken over deze unieke sponsoring, al noem ik het liever samenwerking.”

“En daar is voor alle partijen nog meer uit te halen. Guijt is geen eendagsvlieg, maar een betrouwbare partner. Daarom hebben we het contract verlengd”, aldus Marco Guijt.« terug naar overzicht

Over ons

Neem gerust contact op:
Telefoon: 0481-427777
info@guijt.nl

Vacatures

© 2019 Guijt