Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Valse e-mails uit naam van RegioBank

- 15-09-2017

Er zijn valse e-mails in omloop die uit naam van RegioBank zijn geschreven. Deze e-mails zijn ook bekend als phishingmails en zijn bedoeld om persoonlijke gegevens van u te krijgen.


Veiligere Digipas aanvragen

In deze valse e-mail wordt verteld dat er een nieuwe veiligere digipas is en dat u deze aan moet vragen via de link in de e-mail. Er wordt gesuggereerd dat de oude digipas verloopt en gedeactiveerd wordt. De criminelen vragen u om een nieuwe digipas aan te vragen via een link in de e-mail en om de oude digipas op te sturen voor recycling. Zo proberen de criminelen vertrouwelijke informatie in handen te krijgen. Trap hier dus niet in.

Door storing gegevens kwijt

Ook zijn er e-mails in omloop waarin staat dat RegioBank door een storing uw gegevens kwijt is. Ook dit is niet waar.

Volksbank heeft een nieuwe gratis Digikaart

In deze mail gaat het over de Volksbank en haar merken RegioBank, SNS en ASN. Vanuit de Volksbank krijgt u een gratis Digikaart.De Volksbank is geen consumentenmerk en heeft geen digipas of digikaart.


Wat kunt u doen

Wij vragen onze klanten nooit om een nieuwe digipas of betaalpas aan te vragen. We zullen ook nooit naar uw pincode, betaalpas, digipas of digicode of andere persoonlijke informatie vragen. Denkt u dat u een phishingmail heeft ontvangen? Open deze dan niet. Maar stuur deze naar RegioBank door: valse-email@regiobank.nl of neem contact met RegioBank op via 030 - 291 42 90. Op regiobank.nl/veiligbankieren leest u meer over hoe u zich kunt beschermen tegen valse e-mails.« terug naar overzicht

Over ons

Neem gerust contact op:
Telefoon: 0481-427777
info@guijt.nl

Vacatures

© 2019 Guijt