Nieuws

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Stap over en krijg € 50 cadeau

- 14-09-2017

U kent ons als Guijt verzekeringen bv. Weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor al uw bankzaken? Wij zijn namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Heel handig zo’n bank dichtbij. Voor een persoonlijk advies kunt u gewoon even binnen lopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Een bank waar ze u kennen en alle tijd voor u nemen. Dat vindt u allemaal bij RegioBank. Juist nu is overstappen extra interessant, want als u nu overstapt met de Overstapservice krijgt u € 50 cadeau. 

Wij helpen u graag  
Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank. Kom snel langs of bel voor een afspraak. 

*Deze actie loopt van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat uw inkomen storten. Vraag naar de voorwaarden.« terug naar overzicht

Over ons

Neem gerust contact op:
Telefoon: 0481-427777
info@guijt.nl

Vacatures

© 2019 Guijt