Ontvang een cadeaubon van Wijs, ambachtelijk ijs in Gendt van €7,50

Wij laten ideeën werkelijkheid worden

Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan
Als ouder hoopt u dat uw kind later verstandig met geld omgaat. Dat kan een kind niet van nature. Dat leert hij of zij door te oefenen. Ouders spelen hier een belangrijke rol in. RegioBank kan hierbij helpen met een speciaal jeugdpakket: JongWijs. Tot 21 september 2019 heeft JongWijs een actie. 


JongWijs: kinderen zélf leren sparen en betalen 
JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouder. Want hoe leren we onze kinderen veilig pinnen? En wat de waarde van geld is? 

U opent JongWijs bij Guijt Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Gendt. En opent u JongWijs met betaalpas voor 21 september 2019, dan krijgt uw kind een cadeaubon van Wijs, ambachtelijk ijs in Gendt van € 7,50.

Van sparen tot Mobiel Bankieren
JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.” vertelt Miranda van Guijt.  

Interesse? Neem contact met ons op via 0481-427777 of vul het contactformulier in.
 
© 2019 Guijt