Pensioenoplossingen voor werkgevers

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Goed werkgeverschap begint bij een goed pensioen voor uw medewerkers. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u op dit gebied objectief adviseren. En ook de administratie en communicatie rond de pensioenregelingen nemen wij u graag uit handen.

Objectief pensioenadvies
Wij opereren onafhankelijk van pensioenfondsen en pensioenverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de pensioenregelingen van verschillende aanbieders objectief met elkaar vergelijken. En de regeling die het beste bij de wensen van uw organisatie past, kunnen wij vervolgens direct voor uw medewerkers afsluiten.

Administratie en communicatie
Pensioendossiers, jaaroverzichten, aanpassingen… De administratieve werkzaamheden rond uw pensioenregeling nemen wij u zoveel mogelijk uit handen, in nauwe samenwerking met degene die daar binnen uw organisatie verantwoordelijk voor is. Daarnaast ondersteunen we u graag met presentaties aan het personeel en persoonlijke voorlichtingsgesprekken met individuele medewerkers. 

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“De pensioenen goed regelen is voor mij een kwestie van fatsoenlijk werkgeverschap. Guijt heeft dat namens ons tot in de puntjes verzorgd. Ook komen ze geregeld op de zaak om alle medewerkers persoonlijk te informeren over hun individuele situatie. Wat wil je als werkgever nog meer?”

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt