Pensioenoplossingen voor particulieren

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Het pensioen is steeds meer een individuele verantwoordelijkheid aan het worden. Daarom is het goed om elke paar jaar te inventariseren hoe u er op pensioengebied voor staat. Dan kunt u, indien nodig, tijdig maatregelen nemen.

Onze werkwijze
Tijdens een eerste adviesgesprek inventariseren wij uw huidige situatie. Als hieruit blijkt dat uw pensioen prima geregeld is, dan kunt u het beschouwen als een handige gratis check. Maar als uw situatie daartoe aanleiding geeft, dan kunt u ons ook inschakelen voor een pensioenadvies op maat. Dan stellen we een rapport op, dat we persoonlijk aan u toelichten. Vervolgens kunnen we desgewenst de juiste financiële producten voor u afsluiten.

Complete financiële planning
Het regelen van uw pensioen is een ideale gelegenheid om eens vanuit een breder perspectief naar uw financiële situatie te kijken. Daarbij helpen wij u graag. Onze gecertificeerde financieel planners kunnen een compleet financieel plan opstellen, waarin we ook zaken als uw hypotheek, verzekeringen en vermogensopbouw meenemen. Zie ook: Guijt financiële planning.

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“Met mijn pensioen wil ik me eerlijk gezegd niet dagelijks bezighouden. Maar ja, ik wil me er ook niet continu zorgen over hoeven te maken. Dus uiteindelijk heb ik het toch een keer allemaal goed laten uitzoeken en ik moet zeggen: dat geeft een heel gerust gevoel.” 

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt