Pensioenoplossingen voor ondernemers

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Het eigen pensioen is vaak niet het eerste waar een ondernemer aan denkt; de zaak staat voorop. Toch is het verstandig om iets te regelen op dit gebied. Als onafhankelijk adviseur kan Guijt u hierover objectief adviseren.

Oplossingen voor zelfstandig ondernemers
Wilt u pensioen opbouwen binnen uw eigen onderneming of (deels) via een verzekeraar? Hebt u misschien al iets aan oudedagsvoorziening opgebouwd? En over hoeveel financiële ruimte wilt u na uw pensionering eigenlijk beschikken? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij eerst uw huidige situatie en persoonlijke wensen. Op basis hiervan kunnen we een pensioenadvies op maat uitbrengen, en de hiervoor benodigde financiële producten afsluiten.

Oplossingen voor DGA’s
Ook DGA’s zijn zelf verantwoordelijk voor hun pensioenvoorziening. Gezien de eigen positie binnen het fiscale recht, kan zo’n voorziening voor DGA’s op verschillende manieren worden geregeld. In eigen beheer, bij een verzekeraar of pensioenfonds, binnen een pensioen-bv of pensioenstichting. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek helpen wij u graag om de voor- en nadelen van deze verschillende mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. 

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“Mijn bedrijf is mijn pensioen, redeneerde ik altijd. Maar op aanraden van mijn accountant ben ik toch een keer met Guijt om tafel gaan zitten. Uiteindelijk heb ik daardoor alsnog iets geregeld voor later. Dat bleek trouwens helemaal niet zo veel te kosten als ik had verwacht.”

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt