Waarom wachten tot morgen?

Regel jouw morgen vandaag

Het leven is op zijn leukst als je zonder zorgen morgen tegemoet gaat. Op naar doldwaze avonturen, bijzondere ontmoetingen, prachtige plekken, speciale momenten en het maken van unieke herinneringen. Guijt laat jouw ideeën werkelijkheid worden. Laat de rompslomp eromheen maar aan ons over, zijn we goed in.

Van 1 tot en met 31 oktober 2019 heeft Guijt aantrekkelijke acties*. Regel jouw morgen vandaag en neem contact op met Guijt via 0481-42 77 77 of info@guijt.nl.

Contact opnemen

Regel jouw morgen vandaag en ontvang*:

  • Tot € 50 cashback op nieuwe verzekeringen
  • € 250 korting op hypotheekadvies
  • € 25 saldo op een spaarrekening
  • € 250 korting op de makelaarscourtage bij aan-/verkoop
  • Gratis waardebepaling bij verkoop woning
  • Geen presentatiekosten van € 400 bij verkoop woning
  • Erfrecht in vogelvlucht
*Vraag naar de voorwaarden

Verzekeringen 
Ga goed verzekerd morgen tegemoet. Sluit vandaag nog je verzekeringen over en je bespaart direct. Regel jouw morgen vandaag.

Hypotheken 
Één ding weten we zeker; een hypotheek afsluiten doe je niet vaak. Maar als je dat doet, wil je het vooral ook goed doen. Je bent op zoek naar een hypotheek die aansluit bij je huidige, maar ook zeker toekomstige wensen. Een hypotheek die voor vandaag, maar ook morgen betaalbaar is. 

Zelfstandig Adviseur van RegioBank 
De tijd vliegt. Op een dag is je zoon of dochter groot en gaat studeren, een verre reis maken, het rijbewijs halen, een kamer huren of een eerste woning kopen. Natuurlijk wil je deze toekomstdromen waarmaken. Help je zoon of dochter op weg door te sparen voor morgen.

Makelaardij 
Ineens komt je droomwoning voorbij, maar wat moet je doen? Er zijn zoveel vragen die op je afkomen als je jouw droomwoning hebt gevonden. De makelaar van Guijt staat voor je klaar.

Erfrechtplanning 
Je staat volop in het leven, toch kan het noodlot ineens toeslaan, ook bij jonge mensen. Heb je alles goed geregeld wanneer je komt te overlijden? Vind je het belangrijk zelf te bepalen wie er namens jou dingen mag regelen en beslissen, ook en juist als je dat zelf niet meer kunt?

Regel jouw morgen vandaag

Contact opnemen

Openingstijden

Elke werkdag van 08:30u tot 17:30u

Bekijk hier de actievoorwaarden*

Actievoorwaarden

Wij zijn trots op ons gemiddelde: Onze klanten geven ons een gemiddelde waardering van 4,5 sterren!

'Wij laten ideeën werkelijkheid worden'

© 2020 Guijt