Hypotheekadvies

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

U kunt bij Guijt terecht voor een nieuwe hypotheek, maar ook als u vragen hebt over uw bestaande hypotheek. Desgewenst kunnen onze adviseurs zelfs een compleet financieel plan voor u opstellen. De mogelijkheden op een rijtje…

Nieuwe hypotheek

Tijdens een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek inventariseren wij uw wensen en financiële situatie. Ook geven we u vast een indicatie van het bedrag dat u kunt lenen en de bijbehorende maandlasten. Na dit eerste gesprek kunt u ons inschakelen om de hypotheken die het beste bij uw situatie passen, met elkaar te vergelijken. Hiervoor stellen we een rapport op, dat we persoonlijk aan u toelichten. Het resultaat: een hypotheekoplossing op maat, die wij direct voor u kunnen aanvragen.

Second opinion

Hebt u al een hypotheek en wilt u weten of u nog goed zit? Wij kijken er graag even naar. Want ook voor een second opinion geldt bij ons: het eerste oriënterende gesprek is gratis. Als blijkt dat dit gunstig voor u uitpakt, dan kunt u ons ook inschakelen om een stap verder te gaan. Wij maken dan een voorstel voor een alternatief, dat wij persoonlijk aan u toelichten. Vervolgens helpen wij u bij het oversluiten van uw hypotheek of geven wij u adviezen voor het optimaliseren van uw huidige hypotheek. Ook over alternatieven voor uw lopende beleggingsverzekering kunnen wij u prima adviseren. Op deze manier hebben we al honderden klanten aan een betere hypotheek geholpen.

Complete financiële planning

Het aanvragen of oversluiten van een hypotheek is een ideaal moment om eens vanuit een breder perspectief naar uw financiële situatie te kijken. Daarbij helpen wij u graag. Onze gecertificeerde financieel planners kunnen een compleet financieel plan opstellen, waarin we ook zaken als pensioen, verzekeringen en vermogensopbouw meenemen. Zie ook: Guijt financiële planning.

Persoonlijk advies?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“Toen we toch met het papierwerk voor de hypotheek bezig waren, heb ik ze gevraagd om ook eens naar wat andere zaken te kijken. Uiteindelijk hebben ze onze hele situatie doorgelicht en een compleet financieel plaatje geschetst. Pensioen, vermogen, verzekeringen… Wij hebben er voorlopig geen omkijken meer naar.”

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt