Guijt Hypotheken

Een betere hypotheek door onafhankelijk advies

Wilt u een woning kopen, maar weet u nog niet hoeveel u kunt lenen? Wilt u de voor- en nadelen van verschillende hypotheken vergelijken? Uw bestaande hypotheek eens kritisch laten bekijken door een deskundige? Van gedachten wisselen over de mogelijkheden van versneld aflossen?

Wie zich hiervoor rechtstreeks tot een bank of andere geldverstrekker wendt, krijgt alleen maar informatie over de hypotheekproducten die deze partijen zelf aanbieden. Kom daarom naar Guijt. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u namelijk wél objectief adviseren. Met als resultaat: een hypotheek op maat, die het beste bij uw eigen wensen en persoonlijke situatie past.

 

Uw persoonlijke portaal

Als u van ons inloggegevens heeft ontvangen voor uw persoonlijke portaal, dan kunt u hier inloggen om de voortgang van uw hypotheekdossier en de eventuele acties te bekijken.

Naar Mijn Dossier

Dus: bent u op zoek naar een hypotheek? Of wilt u een second opinion over uw huidige hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op. Uw eerste oriënterende gesprek is voor onze rekening.

0481-427777

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

Daarom Guijt

  • Onafhankelijk advies
  • Erkend Hypotheekadviseurs
  • Eerste gesprek voor onze rekening

“Zoveel mogelijk aflossen of lage maandlasten? Volledig financieren of zelf geld inbrengen? Guijt stimuleert je om vooraf over dit soort keuzes na te denken, en legt voor elke keuze uit wat de gevolgen zijn. Dat helpt enorm bij het nemen van de juiste beslissingen. Wij hebben er in elk geval nog elke dag profijt van.”

© 2021 Guijt