Onze werkwijze

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Financiële planning klinkt ingewikkeld. Maar bij Guijt doen we alles om de zaken zo overzichtelijk mogelijk voor u te maken. Dat doen we met behulp van een werkwijze in drie stappen.

1. Oriënterend gesprek

Tijdens het eerste adviesgesprek maken we een globale inventarisatie van uw huidige situatie. Als uit dit gesprek blijkt dat u uw financiële zaken op orde hebt, dan kunt u het beschouwen als een handige gratis check. Maar als uw situatie daarom vraagt, kunt u ons ook inschakelen om een stap verder te gaan en een persoonlijk financieel plan op te stellen.

2. Persoonlijk financieel plan

Op basis van een gedegen inventarisatie van uw financiële wensen en doelstellingen stellen we een rapport op maat voor u op. Uw individuele financieel plan, dat we tijdens een tweede adviesgesprek persoonlijk aan u toelichten. Met dit plan in de hand kunt u de juiste financiële beslissingen nemen omtrent zaken als uw (aanvullend) pensioen, hypotheek of verzekeringen. Ook begeleiden we u desgewenst op het gebied van vermogensadvies, door u in contact te brengen met een van de vermogensbeheerders met wie wij samenwerken.

3. Vinger aan de pols

Uw financiële behoeften of omstandigheden kunnen natuurlijk altijd veranderen. Daarom blijven we na het opstellen van uw financieel plan gewoon contact met u houden. En wijzigt er iets in uw situatie? Dan gaan we weer samen met u om tafel en stellen we uw financieel plan waar nodig bij.

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“Guijt heeft ons zeer deskundig geadviseerd, ik kan niet anders zeggen. Het begon ermee dat we een erfenis kregen. Toen zijn we eigenlijk pas voor het eerst goed gaan zitten voor onze geldzaken. Dan kom je erachter dat het echt een vak is.”

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt