De voordelen van financiële planning

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Over de voordelen van financiële planning kunnen we kort zijn. Daarmee stellen we u in staat om uw financiële zaken beter te regelen, tegen lagere kosten.

Beter geregeld

Doordat wij niet gebonden zijn aan een bank, verzekeringsmaatschappij of pensioenfonds, hebben wij geen belang bij het verkopen van specifieke financiële producten. Wij hebben maar één belang: uw belang. Met een goede planning voorkomt u bovendien dat u met dure financiële producten komt te zitten, die u misschien helemaal niet nodig hebt.

Lagere kosten

Als u Guijt inschakelt voor financiële planning, dan betaalt u alleen voor het advies dat wij u leveren. Geen provisie dus, of andere verborgen kosten. En daarmee kunt u behoorlijk wat geld besparen. Bij ‘gratis’ advies op provisiebasis, zijn de (doorgaans hogere) kosten namelijk verstopt in het financiële product dat u afsluit. 

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

Belt u liever? Dat kan natuurlijk ook: 0481-427777

“Ik moet eerlijk bekennen dat we er vooraf een beetje tegenaan zaten te hikken. Maar achteraf zijn we zo blij dat we dit gedaan hebben. Het heeft ons financieel voordeel opgeleverd, maar vooral: rust in de tent.”

Persoonlijk advies? Second opinion?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt