Erfrechtplanning

Guijt: net zo makkelijk, wel zo vertrouwd

Hebt u er al over nagedacht of alles goed geregeld is wanneer u of uw partner komt te overlijden?  Niet een onderwerp waar u graag over nadenkt. Wel een belangrijk onderwerp. Want maar al te vaak blijkt dat u had kunnen voorkomen dat onnodig veel (erf)belasting of zorgkosten moeten worden betaald. 

Vindt u het ook belangrijk zelf te bepalen wie er namens u dingen mag regelen en beslissen, ook en juist als u dat zelf niet meer kunt? Daarmee houdt u zelf de regie in handen en u voorkomt bovendien problemen voor de mensen die in zo’n situatie voor u zorgen.

Wij willen u hierop wijzen omdat wij het zelf belangrijk vinden dat deze zaken goed geregeld zijn en dat niet alleen, we helpen u er ook graag bij, door samen met u een erfrechtplan te maken.

Erfrechtplan
Een erfrechtplan vormt de basis voor een testament. Hierin geeft u antwoord op vragen als ‘wie is uw erfgenaam?’ ‘wie handelt de nalatenschap af?’ en ‘wie mag voor u beslissen wanneer u dat zelf niet meer kunt’. Allemaal zaken die voor vervelende situaties kunnen zorgen wanneer u ze niet goed regelt.

Onze dienstverlening
Onze erfrechtspecialist Eugenia van Bon maakt erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk. Wij bieden u een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan, op kantoor of bij u thuis, waarin wij in begrijpelijke taal uitleggen hoe het erfrecht in Nederland geregeld is. We laten zien wat de gevolgen zijn van een overlijden van u of uw partner en wat dit betekent voor de erfbelasting en de eigen bijdrage in de zorg. Dit doen wij door uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarmee krijgt u, voordat u kosten gaat maken, inzicht of een testament of een levenstestament voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

En behalve dat wij u helpen bij het maken van belangrijke keuzes voor u en uw gezin, maken wij ook samen met u de stap naar de notaris. Want uiteindelijk wilt u dat uw keuzes worden vastgelegd in een (levens)testament. Wij helpen u de regie te nemen!

Kunnen we u helpen?

 

Neem gerust contact op met Eugenia van Bon

0481-427777

neem contact op

“Een deskundig iemand, die zich een keer in de zoveel tijd eens even grondig in je financiële situatie verdiept. Ons geeft dat gewoon een heel gerust gevoel.”

Persoonlijk advies?

Uw eerste oriëntatiegesprek is voor onze rekening.

neem contact op

© 2021 Guijt